Med møbel som lerret - Møbeltapetsereren

Lagt ut av Martin Dale den

Møbeltapetserer er det vi kaller en håndverker som driver restaurering møbler som trenger nye klær! Det trenger ikke å være bare selve ytterste stoffet som blir tatt hånd om av denne driftige kunstneren, men håndverket kan også inkludere arbeidet som skjer helt fra selve rammeverket, inkludert bæreduk, fjærer, stoppmateriale før det hele toppes med trekkmaterialet, som ofte er av polyester, ull, hud eller andre spennende materialer!

Selv om det er et yrke med et utdannelsesløp på to år skole og to år lære i bedrift så er det en svært givende hobby som gir mestringsfølelse og som gir synlige resultater fra første forsøk.

For et godt resultat er materialvalget en av flere utfordringer møbelomtrekkeren står ovenfor. Skal du prøve deg på et omtrekkingsprosjekt, så hjelper vi gjerne med å finne det riktige møbelstoffet for deg. Send en epost til post@martindale.no og fortell om prosjektet, bruken, dine ønsker og prioriteringer, så kan vi komme med råd!

Vi blir alltid glad for å få bilder av prosjekter underveis og som er ferdigstilt, så send gjerne til post@martindale.no!


Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →